Jak powstał pomysł na Festiwal?
Co, oprócz degustacji jest planowane?
W co się ubrać?
O tym wszystkim usłyszycie w wywiadzie z organizatorką Festiwalu Kocham Bąble – Agnieszką Teodoru.
21 lipca 2016
Jak powstał pomysł na Festiwal?
Co, oprócz degustacji jest planowane?
W co się ubrać?
O tym wszystkim usłyszycie w wywiadzie z organizatorką Festiwalu Kocham Bąble – Agnieszką Teodoru.
Administrator
W czasie wolnym od doktoratu - rozwikływania zagadek choroby Parkinsona, przenosi się do świata wina. Co tydzień przedstawia nowo poznane smaki, ciekawe regiony i historie ludzi związanych z tym pasjonującym napojem. Od sierpnia 2015 może się pochwalić certyfikatem WSET 3/International Higher. Kontakt: gosia@enowersytet.pl
Dziękuję za uważną lekturę! Już poprawiam :) ...
Dziękujemy za komentarz. Rzeczywiście Neuburger jest też ...
Przy odrobinie wysiłku dało się zrozumieć o co chodzi ;)
Poprawione, dzięki za czujność!
Co prawda w Portugalii nie mieszkamy, ale bardzo lubimy ten ...
Wina z Dolnego Śląska – i nie tylko – Enowersytet
"[…] zeszłym roku, pisząc o rose, wspominałam o Nestorze Kościańskim i jego miłości ..."
Champagne Marguet, Bouzy, 2013 – Enowersytet
"[…] Benoit Marguet i jego drogi do biodynamiki opisałam tutaj, pisząc o Blanc ..."
Winepress #5 – Enowersytet
"[…] “grozi nam” w najbliższym czasie? Co wpływa na to jak smakuje nam ..."
Winepress #4 – Enowersytet
"[…] Z Francji przenieśmy się do Ameryki Południowej – niczym Bequignol – szczep o ..."
Winepress #3 – Enowersytet
"[…] Ten tydzień zaczęłam od krótkiego wpisu o naturalnym (choć z wyboru winiarza ..."
© 2025 Enowersytet. Szablon przygotowany przez Anders Norén.
magda
23 lipca 2016 — 16:50
A ciekawe co zainspirowało? Czyżby event w Sopocie?
Gosia Partyka
23 lipca 2016 — 22:03
Jaki event? Chętnie się dowiemy 🙂