Jak powstał pomysł na Festiwal?
Co, oprócz degustacji jest planowane?
W co się ubrać?
O tym wszystkim usłyszycie w wywiadzie z organizatorką Festiwalu Kocham Bąble – Agnieszką Teodoru.
21 lipca 2016
Jak powstał pomysł na Festiwal?
Co, oprócz degustacji jest planowane?
W co się ubrać?
O tym wszystkim usłyszycie w wywiadzie z organizatorką Festiwalu Kocham Bąble – Agnieszką Teodoru.
Administrator
W czasie wolnym od doktoratu - rozwikływania zagadek choroby Parkinsona, przenosi się do świata wina. Co tydzień przedstawia nowo poznane smaki, ciekawe regiony i historie ludzi związanych z tym pasjonującym napojem. Od sierpnia 2015 może się pochwalić certyfikatem WSET 3/International Higher. Kontakt: gosia@enowersytet.pl
Dziękuję za uważną lekturę! Już poprawiam :) ...
Dziękujemy za komentarz. Rzeczywiście Neuburger jest też ...
Przy odrobinie wysiłku dało się zrozumieć o co chodzi ;)
Poprawione, dzięki za czujność!
Co prawda w Portugalii nie mieszkamy, ale bardzo lubimy ten ...
Bianco di Ampeleia i szybki makaron z cytrynowymi oliwkami – Enowersytet
"[…] zasadami biodynamiki. Jednym z filarów biodynamiki (o której już od dawna możecie ..."
Gosia Partyka
"Dziękuję za uważną lekturę! Już poprawiam :) Pozdrawiam, MP "
Wojtek Bialikiewicz
"Mówimy - przedłużony kontakt ze skórkami - nie mówimy - przedłużony kontakt na ..."
Przekrojowo przez pomarańczki (z Czech) – Enowersytet
"[…] Szczep ten pochodzi prawdopodobnie z Austrii, a jego historię opowiedziała nam kilka ..."
Piotr
"Dziękuję bardzo za link, piszę również w polskiej wersji na butelkikieliszki.pl :) Pozdrawiam! "
© 2021 Enowersytet. Szablon przygotowany przez Anders Norén.
magda
23 lipca 2016 — 16:50
A ciekawe co zainspirowało? Czyżby event w Sopocie?
Gosia Partyka
23 lipca 2016 — 22:03
Jaki event? Chętnie się dowiemy 🙂