Menu Zamknij
Mail: kontakt@enowersytet.pl
Terroir. Heymann-Löwenstein
4 maja 2023
50 Great Greek Wines
18 marca 2023
Karakterre 2022 – ludzie i wino
5 listopada 2022
Las Moradas de San Martin – opowieść o naturalnej garnachy
26 października 2022
Słowackie winnice, lokalne szczepy i jesienny pairing
14 października 2022
Champagne Marguet, Bouzy, 2013 – Enowersytet
"[…] Benoit Marguet i jego drogi do biodynamiki opisałam tutaj, pisząc o Blanc ..."
Winepress #5 – Enowersytet
"[…] “grozi nam” w najbliższym czasie? Co wpływa na to jak smakuje nam ..."
Winepress #4 – Enowersytet
"[…] Z Francji przenieśmy się do Ameryki Południowej – niczym Bequignol – szczep o ..."
Winepress #3 – Enowersytet
"[…] Ten tydzień zaczęłam od krótkiego wpisu o naturalnym (choć z wyboru winiarza ..."
Torre de Tavares, Encruzado 2018 – Enowersytet
"[…] od João Tavares’a de Pina (o producencie pisałam niedawno tutaj). Wino było ..."
© 2023 Enowersytet. Szablon przygotowany przez Anders Norén.
Champagne Marguet, Bouzy, 2013 – Enowersytet
"[…] Benoit Marguet i jego drogi do biodynamiki opisałam tutaj, pisząc o Blanc ..."
Winepress #5 – Enowersytet
"[…] “grozi nam” w najbliższym czasie? Co wpływa na to jak smakuje nam ..."
Winepress #4 – Enowersytet
"[…] Z Francji przenieśmy się do Ameryki Południowej – niczym Bequignol – szczep o ..."
Winepress #3 – Enowersytet
"[…] Ten tydzień zaczęłam od krótkiego wpisu o naturalnym (choć z wyboru winiarza ..."
Torre de Tavares, Encruzado 2018 – Enowersytet
"[…] od João Tavares’a de Pina (o producencie pisałam niedawno tutaj). Wino było ..."