Menu Zamknij
Mail: kontakt@enowersytet.pl
Polskie wina na Winoforum 2022
8 maja 2022
Grempler sekt i pairing wcale nieoczywisty
3 kwietnia 2022
Casale del Giglio, Bellone – historycznie i kulinarnie
17 grudnia 2021
Etyeki Kúria – Kúria Red, Pinot noir i Grey Orange
6 grudnia 2021
Ampeleia – Cabernet franc i przyjaciele
8 listopada 2021
Champagne Marguet, Bouzy, 2013 – Enowersytet
"[…] Benoit Marguet i jego drogi do biodynamiki opisałam tutaj, pisząc o Blanc ..."
Winepress #5 – Enowersytet
"[…] “grozi nam” w najbliższym czasie? Co wpływa na to jak smakuje nam ..."
Winepress #4 – Enowersytet
"[…] Z Francji przenieśmy się do Ameryki Południowej – niczym Bequignol – szczep o ..."
Winepress #3 – Enowersytet
"[…] Ten tydzień zaczęłam od krótkiego wpisu o naturalnym (choć z wyboru winiarza ..."
Torre de Tavares, Encruzado 2018 – Enowersytet
"[…] od João Tavares’a de Pina (o producencie pisałam niedawno tutaj). Wino było ..."
© 2022 Enowersytet. Szablon przygotowany przez Anders Norén.
Champagne Marguet, Bouzy, 2013 – Enowersytet
"[…] Benoit Marguet i jego drogi do biodynamiki opisałam tutaj, pisząc o Blanc ..."
Winepress #5 – Enowersytet
"[…] “grozi nam” w najbliższym czasie? Co wpływa na to jak smakuje nam ..."
Winepress #4 – Enowersytet
"[…] Z Francji przenieśmy się do Ameryki Południowej – niczym Bequignol – szczep o ..."
Winepress #3 – Enowersytet
"[…] Ten tydzień zaczęłam od krótkiego wpisu o naturalnym (choć z wyboru winiarza ..."
Torre de Tavares, Encruzado 2018 – Enowersytet
"[…] od João Tavares’a de Pina (o producencie pisałam niedawno tutaj). Wino było ..."